SPM Shoeters ook eenvoudig langs Amsterdam

06 March 2015

SPM Shoeters heeft de week met op papier drie makkelijke wedstrijden overtuigend afgesloten. BC Apollo vormde in de Maaspoort geen groot probleem: 87-47.

Het was een uitgelezen kans voor Frerik Adriaans om weer eens lekker wat minuten te maken. Dat deed hij eerder deze week al tegen Weert en omdat Ralf de Pagter opnieuw ontbrak vanwege zijn achillespeesblessure, deed Sam Jones al vroeg in de wedstrijd een beroep op de jongeling. Hij kwam dertien minuten in actie en liet zes punten noteren. “Als Ralf geblesseerd is kan ik minuten maken en het is goed om zo ervaring op te doen. Het ging goed vandaag. In het begin had ik alleen wat rebounds en uiteindelijk nog een paar goede scores.”

Amsterdam deed in het eerste kwart aardig mee (20-16), maar SPM stond natuurlijk wel de hele wedstrijd aan de goede kant van de score. Het derde kwart is de verdedigende scherpte even afwezig, maar dat wordt gecompenseerd met een sterk vierde kwart (21-6).

Er komen nu twee belangrijke wedstrijden voor SPM. Zondagmiddag staat de eerste halve finalewedstrijd van de beker in Zwolle op het programma en woensdagavond staat de competitiekraker in en tegen Leiden op het programma.

Keyfacts
Wessels 17 pts, 9 reb
Denson 14 pts
Curry 12 pts, 6 reb, 5 ast
Akerboom 12 pts, 3 stl

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!