SPM Trots op vrijwilligers

25 February 2015

Het bestuur van SPM Shoeters is trots op het werk dat alle vrijwilligers hebben geleverd tijdens het All Star Gala. Niet alleen de fans, maar ook de NBB gaf complimenten voor het goed georganiseerde evenement.

Jan Willem Sheffers, Operationele zaken
“Ik denk dat we terug kunnen kijken op echt een geweldig evenement. We hebben in december de eigenwijsheid gehad om tegen het FEB-bestuur te roepen dat wij het All Star Gala willen organiseren. Op dat moment realiseerden we ons niet wat we op ons hals zouden halen, uiteindelijk was dit heel veel. Als je dan terug kijkt, met name richting de vrijwilligers, dan loop ik met de neus omhoog van trots voor het geen wat zij voor ons gedaan hebben. We kunnen alleen maar terug kijken op een geweldig mooi evenement. Niet alleen de vrijwilligers uit Den Bosch, we hadden ook vrijwilligers uit Leiden en Groningen die ons hielpen. Als dat kan in deze tijd, waar je vooral veel onderlinge strijd hebt, dan kun je alleen maar trots zijn.”

Bert van Woesik, Coördinator vrijwilligersorganisatie
“We hebben niks te klagen, het is allemaal vrij soepel verlopen. De vrijwilligers hebben allemaal lekker hun ding gedaan en ik denk ook dat ze zelf een leuke dag gehad hebben. En alles is zonder wanklank verlopen. Ik ben echt blij met alle vrijwilligers die we hebben en die meegeholpen hebben.”

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!