Sterkhouders verlengen contract

12 June 2017

Kees Akerboom en Stefan Wessels zijn ook volgend seizoen actief voor New Heroes Basketball. De Nederlands recordkampioen verzekert zich hiermee van de diensten van het ervaren duo dat samen al meerdere landstitels en bekers veroverde. Akerboom en Wessels verlengen respectievelijk tot de zomers van 2018 en 2019.

Ervaring en inzicht
Jos Frederiks geeft in zijn reactie het belang van de twee sterkhouders aan. “Zowel Kees als Stefan zijn versmolten met het Bossche Basketball. Zij vormen dan ook de basis voor de nieuwe ploeg. Het zijn spelers die door hun jarenlange ervaring het spelletje snappen en als doorgewinterde profs de clubcultuur op hun duimpje kennen.”

Trots
Beide spelers reageren verheugd op de verlenging. Stefan Wessels: “Ik ben trots ook de komende seizoenen voor New Heroes te spelen. We staan in Den Bosch aan het begin van iets heel moois en ik ben blij daar een onderdeel van te zijn! Wij gaan er alles aan doen om de hoofdprijzen terug te brengen naar de Maaspoort!”

Ook Kees Akerboom spreekt bevlogen over het aanstaande seizoen. “Ik ben blij nog langer voor New Heroes te mogen spelen. Er is afgelopen seizoen een nieuwe weg ingeslagen en daar blijf ik graag onderdeel van uitmaken. De visie van hoofdcoach Poropat spreekt mij erg aan en verwacht een competitief seizoen waarin we absoluut om de prijzen gaan strijden.”

Snel meer contractnieuws
Op de burelen van de Maaspoort wordt volop gewerkt aan het team voor het nieuwe seizoen. Jos Frederiks vertelt hierover: “Na het vastleggen van hoofdcoach Poropat, Maarten Bouwknecht en vandaag het verlengen van Akerboom & Wessels, verwachten we de komende tijd nog een paar keer met goed nieuws te komen.” 

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!