SV The Titans

03 January 2016

Supportersvereniging The Titans bestaat 10 jaar en voorzitter Hans van Wanrooij licht het succes toe.

De supportersvereniging is opgericht op 26 maart 2006 en op het einde van dat seizoen hadden we 44 leden. De volgende seizoenen groeiden we steeds verder en in het seizoen 2011-2012 hadden we maar liefst 146 leden. In de daaropvolgende seizoenen bleef dat aantal ongeveer gelijk.

Vorig seizoen stond de teller op 168 en naarmate het seizoen vorderde kwamen er nieuwe leden bij, we gingen over de 200 leden heen; het 200e lid hebben we in het zonnetje gezet, de dochter van Maurice Govers. Nu in het huidige seizoen hebben we een nieuw record behaald: meer dan 250 leden! Daarmee zijn we de grootste basketbal supportersvereniging van Nederland. En nog steeds melden zich leden aan; geweldig!

Hoe dit komt?
Daar zijn een aantal redenen voor denken wij. Een paar redenen waarom het aantal leden zo is gestegen;

  • Supporters willen graag uitkaarten hebben bij de play off wedstrijden, want leden van de Titans hebben voorrang bij het verdelen van de kaarten;
  • Tijdens de play off wedstrijden hebben we 2000 flyers uitgedeeld;
  • En als laatste reden, horen wij ook dat wij als bestuur goed bezig zijn, wat betreft organisatie, sfeeracties, het voorstellen van de spelers en dergelijke. Maar ook alle activiteiten die wij organiseren, bowlen with the stars, nieuwjaarsreceptie enzovoort.

Natuurlijk dank aan alle vrijwilligers die altijd klaar staan en uiteraard onze sponsors, die onder andere zorgen dat de loterij bij elke thuiswedstrijd veel oplevert door mooie prijzen beschikbaar te stellen.

Ook lid worden? Mail naar: svthetitans@gmail.com.

Een trotse voorzitter,

Hans van Wanrooij

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!