Clinic van SPM Basketball Academy is volgeboekt!

25 October 2015

Klein Logo Burned

De clinic die de SPM Basketball Academy Den Bosch woensdag houdt in de Maaspoort belooft op de voorhand een geweldig succes te worden. De toeloop was in de voorbije dagen zelfs zo groot dat de organisatie noodgedwongen heeft moeten besluiten geen nieuwe inschrijvingen meer aan te nemen! De grens van 150 deelnemers is inmiddels bereikt, het maximum dat eerder bepaald was door de organisatoren om een ordelijk verloop van deze basketbaldag te kunnen garanderen.

Voor de jonge talenten in de leeftijd van 7 tot 20 jaar die tot onze grote spijt komende woensdag niet meer deel kunnen nemen aan deze clinic: in de week na carnaval is er een nieuwe kans om een dag basketbal in al haar facetten te beleven onder leiding van spelers van het topteam van SPM Shoeters en trainers en spelers van de opleidingsschool van de nationale kampioen. Schrijf je daar tijdig voor in zodat je zeker weet dat je dan wel aan bod gaat komen!

Voor de talenten die zich inmiddels inschreven voor de clinic van komende woensdag: zij krijgen uiterlijk dinsdag een mailtje van de organisatie met een opgave van de groep waarin zij zijn ingedeeld. Dus houdt je pc in de gaten!

En dan maken we meteen van de gelegenheid gebruik om jong basketbaltalent dat inmiddels al een hoog niveau heeft bereikt, te melden dat op twee dagen in de kerstvakantie voor haar een camp is in de Maaspoort. Dit is met name bedoeld voor talent dat al op een hoog niveau acteert. Denk daarbij aan spelers van nationale teams en eredivisieploegen in de diverse leeftijdsklassen. Deze tweedaagse staat onder leiding van Sander van der Holst, hoofd van de SPM Basketball Academy Den Bosch, ex-assistent-coach van SPM’s topteam en niet te vergeten ook oud-international. Daarnaast neemt nog een handvol nationale toptrainers deel aan deze clinic. Houdt de berichtgeving hierover in de gaten op de sites van SPM Shoeters (www.spmshoeters.nl), de Bossche basketballacademy (www.spmba.nl), de nationale basketbalsites en de social media.          

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!