New Heroes versterkt zich!

04 January 2017

Na een grondige evaluatie van de eerste seizoenshelft, met als doel om de tweede helft nog beter voor de dag te komen, hebben Bob van Oosterhout en Jos Frederiks in overleg met coach Sander van der Holst besloten om per direct twee versterkingen aan het team toe te voegen.

'Zoals iedereen weet, lopen we een marathon', aldus Frederiks. 'Maar in topsport draait alles om winst. We staan er na drie maanden prima voor, zijn kerngezond en willen de kans vergroten dit jaar mee te spelen voor de titel!


Terugkeer
De eerste aanwinst behoeft voor de Bossche basketbalfans weinig introductie. De club is dan ook verheugd te melden dat Marcel Aarts voor de rest van het seizoen terugkeert bij Den Bosch. Temeer omdat het herstel van Frerik Adriaans nog een tijd in beslag zal nemen is de club van mening dat de 2.13m lange routinier van prima waarde kan zijn voor New Heroes. Marcel speelt nog 2 wedstrijden met zijn huidige ploeg in België en sluit daarna bij de groep aan.

Perfecte aanvulling
De tweede transfer betreft ook geen onbekende in de Nederlandse basketbalwereld. Steve McWhorter was vorig jaar nog point guard bij Landstede Zwolle en nu dus de 2e seizoenshelft te bewonderen in de kleuren van New Heroes. De club ziet in Steve als 'floorleader' een perfecte aanvulling op het team. Bovendien zal zijn komst er mede voor zorgen dat de kwaliteiten van Antwan Scott als shooting guard en scorer nóg beter tot zijn recht komen. 

New Heroes gaat met vertrouwen de 2e helft van de competitie in, te beginnen met de eerste wedstrijd op 10 januari; thuis tegen BS Weert.

Deel deze pagina

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!