Van Wijnen en New Heroes brengen Bossche jongeren in beweging

11 September 2018

Als ‘Maatschappelijk Wijkpartner’ is Van Wijnen sinds een aantal jaar verbonden aan de Bossche basketballclub New Heroes. Samen trekken ze de wijken in om kinderen en jongeren in beweging te brengen. Om het belang daarvan, zeker in deze tijd, te onderstrepen hebben regiodirecteur van Van Wijnen Zuid, Arno van den Thillart en Bob van Oosterhout van New Heroes opnieuw hun handtekening gezet onder een sponsorcontract.

Vitaliteit en saamhorigheid in de wijk
Het gebrek aan beweging bij kinderen en jongeren is vandaag de dag volop in het nieuws. Het behoeft geen uitleg dat onvoldoende beweging gepaard kan gaan met fysieke en mentale aandoeningen. Bewegen heeft niet alleen een positieve invloed op de onderwijsprestaties. Het leert kinderen al jong samen te werken en meer zelfvertrouwen te geven. 

“We brengen onze lokale en maatschappelijke betrokkenheid als Van Wijnen graag concreet tot uiting, door elkaar daar te helpen waar we kunnen. Onze samenwerking met New Heroes Basketball om jongeren in beweging te brengen is hier een treffend én actueel voorbeeld van. We voegen iets toe aan de wijken waar we normaliter werken aan wijkgerichte aanpak om de woon- en leefomgeving te vergroten en te verduurzamen. Alleen een gezonde en duurzame woning maken of een leefbare wijk is niet voldoende. We dragen lokaal bij aan de vitaliteit en de saamhorigheid in de wijk. Zo bouwen we samen met onze partners aan ruimte voor een beter leven,” aldus een enthousiaste Arno van den Thillart.

Bob van Oosterhout is erg tevreden met het verlengen én de uitbreiding van de samenwerking: “Hoe Arno en zijn team dit partnership écht heeft aangegrepen om impact te hebben, vind ik bij uitstek een voorbeeld hoe een sponsor te werk moet gaan. Met oog voor de maatschappij wordt er gewerkt aan doelstellingen die van belang zijn voor de Bossche jeugd, New Heroes Basketball én de sponsor zelf.”

Wij zijn Van Wijnen
In 1907 begonnen wij met timmerwerk, daarna doorgegroeid tot bouwers en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf dat meer is dan dat. We helpen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. Dat doen we lokaal vanuit 24 locaties in Nederland, duurzaam en dichtbij de klant en leveranciers. Dat verbindt ons met mensen, we spreken de taal van opdrachtgevers en leveranciers. We zijn vakliefhebbers, we willen uitblinken in alles wat we doen. Bevlogen professionals die van elkaar willen leren en elkaar sterker maken. Omdat we trots willen zijn op het werk dat we doen.

Deel deze pagina

next match
23 March 2019 @ 19:30
vs

Stay in touch with us!