Van Wijnen Rosmalen Maatschappelijk Wijkpartner New Heroes

21 February 2017

Basketball recordkampioen New Heroes en Van Wijnen Rosmalen bundelen de komende jaren hun krachten. Van Wijnen wordt Maatschappelijk Wijkpartner van New Heroes. Het doel is om de Bossche jeugd in beweging te krijgen en hen kennis te laten maken met basketball. Deze zomer worden op verschillende locaties in de stad clnics en meet & greets georganiseerd. 

Liefde voor Basketball

Het Bossche basketball zit in de lift. Op het veld maakt het team elke week stappen en op de tribunes bruist het als nooit tevoren. Ook buiten het veld wil New Heroes van betekenis zijn. Daarom start New Heroes een bijzondere samenwerking met Van Wijnen. Bob van Oosterhout spreekt er enthousiast over: “Centraal staat de liefde voor basketball en het van betekenis willen zijn voor de stad ’s-Hertogenbosch. Met die reden trekken we komende zomer samen met Van Wijnen de wijken in.”

20170216-Robert Verboon -1678

Van Wijnen

Regiodirecteur van Van Wijnen Zuid, Arno van den Thillart, duidt de rol van ‘Maatschappelijk Wijkpartner’ als volgt: “Van Wijnen is geen doorsnee bouwbedrijf. Wij gaan verder dan het realiseren van nieuwe bouwprojecten en het onderhouden van woningen. We voelen ons erg betrokken bij de maatschappij en dragen graag bij om de kwaliteit van het wonen, werken, leren en recreëren te verhogen. Sport is hierbij een krachtig en verbindend middel. In de samenwerking met New Heroes kunnen we hier een extra dimensie aan geven. We kunnen niet wachten om samen de Bossche wijken in te gaan.”

Activiteiten 

Deze zomer lanceren New Heroes en Van Wijnen talloze activiteiten met basketball als drijvende kracht om de jeugd in beweging te brengen. Onze voornaamste ambitie is een gezondere leefomgeving te creëren. Houd de kanalen van New Heroes en Van Wijnen in de gaten voor nieuws.

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!