Professionele organisatie krijgt flinke impuls

01 July 2017

New Heroes heeft zich per direct versterkt met Bart Mees, Omar ter Mors, Toine Ernes en Nick Funcke. Het viertal is aangetrokken om de ingezette organisatorische en commerciële groei door te trekken. Op deze manier investeert de Bossche recordkampioen basketball niet alleen op, maar ook buiten het veld. Sinds oktober groeide de Business Club met 70+ leden, werden 8 grote sponsors vastgelegd en trad online trainingsspecialist New Heroes toe als hoofdsponsor.  

Professionaliseren en groeien

Eigenaar Bob van Oosterhout licht de aanwinsten als volgt toe: “Sinds Jos Frederiks en ik tien maanden geleden de club overnamen, zijn we bezig met een professionaliseringsslag. Zelf kreeg ik in 1994 de kans om als fulltime manager voor de club aan de slag te gaan, wat voor iedereen een stap vooruit bleek.  Ik ben er daarom ook stellig van overtuigd dat een sportorganisatie alleen duurzaam groeit wanneer er professioneel aan gewerkt wordt. Deze vier ‘professional heroes’ zullen continu actief zijn met het bedienen van onze sponsors, het nakomen van de gemaakte afspraken en begeven zich non-stop in zakelijke omgevingen om zo nieuwe bedrijven aan de club te verbinden. Op basis van ‘value for money’ is de continuïteit van onze business vanzelfsprekend veel sterker gewaarborgd, wat uiteindelijk in ieders belang is. ”

Aanwinsten

Mees, Ernes en Funcke zijn de trotse winnaars van de Battle of New Heroes die afgelopen maart plaatsvond. Uit meer dan 100 aanmeldingen wisten zij zich te onderscheiden op gebieden als creativiteit, sales, accountmanagement en basketballkennis. Omar ter Mors maakt de overstap vanuit Triple Double waar hij reeds drie jaar actief was voor klanten als Unibet en Parkmobile. Hij wordt samen met Nick Funke verantwoordelijk voor de Business Club, commercie algemeen en zal nieuwe initiatieven ontwikkelen. Toine Ernes stuurt de marketing aan en zal daarin eveneens velerlei nieuwe concepten opstarten. Bart Mees tenslotte fungeert als ‘manager operations’ en overziet de gehele organisatie; van commercie tot communicatie en van marketing tot wedstrijdorganisatie.   

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!