Volgend seizoen professioneel basketbal in Den Bosch!

25 July 2016

Vandaag hebben we dan van de fiscus positief bericht mogen ontvangen. Ook volgend seizoen hebben we professioneel basketbal in Den Bosch!

Als eerst bedanken we iedereen die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. We laten een zware periode achter ons en kijken sinds tijden weer met een goed gevoel naar de toekomst. Hoewel de afgelopen maanden geen gemakkelijke zijn geweest, gloort er nu ook hoop. We zijn verguld met de supporters die hun seizoenkaart in tijden van onzekerheid al hebben verlengd en hopen dat vele anderen dit voorbeeld in de komende tijd zullen volgen. Tevens hebben businessclub leden zich voor een nieuw seizoen verbonden en tonen substantiële sponsoren interesse om de club te komen versterken. Natuurlijk zetten we de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor onverminderd voort.

De afgelopen tijd konden we niet altijd open communiceren. Dit vanwege juridische verplichtingen, gevoelige gesprekken met schuldeisers en de afwikkeling met de fiscus. Het spijt de club dat we onze achterban in onzekerheid moesten laten.

Sportief mogen we nu aan de bak. De komende weken vormen we een technische staf en de selectie. Er zal een competitief team aantreden aan het begin van het nieuwe seizoen waarmee we mee kunnen strijden om de eerste 4 plaatsen. Hier houden we jullie van op de hoogte.

We hopen jullie allemaal snel weer te begroeten in onze Maaspoort Sports & Events.

Heya Den Bosch!

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!