Voorbeschouwing op Apollo Amsterdam

23 January 2018

Terwijl we nog nagenieten van de overwinning op ZZ Leiden staat voor New Heroes alweer de volgende thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander a.s donderdag is Apollo Amsterdam. De laatste wedstrijd in Amsterdam werd door New Heroes nog met overtuigende cijfers (58-104) gewonnen.

Apollo Amsterdam (4-10)
Dat het Apollo dit seizoen nog niet voor de wind gaat is voor iedereen duidelijk. Maar met het aantrekken van Aron Royé afgelopen week lijkt er weer hoop voor de Amsterdammers. Hij was bij zijn rentree tegen Aris Leeuwarden ( 82-76 overwinning)  met 14 punten, 10 assist en 6 rebounds (in 40 minuten) meteen heel belangrijk voor Apollo. Van der Horst kampt nog met een rugblessure en het is nog onzeker of hij weer mee zal kunnen spelen.

New Heroes Den Bosch (11-3)
Bij winst op Apollo Amsterdam kan New Heroes de reeks overwinningen op rij uitbreiden naar 9. Daarmee passeert het de 8 overwinningen van ZZ Leiden in het begin van dit seizoen. Nu zal dit voor de ploeg van coach Poropat geen doel op zich zijn, belangrijker is om de flow die nu in het team heerst intact te houden en zo verder toe te werken naar de vorm voor de play offs. Stefan Wessels is weer terug in de hoofdmacht en kroonde zich afgelopen zondag meteen tot MVP met 12 punten, 9 rebounds en 4 assists. Coach Poropat gaf na de wedstrijd tegen Leiden aan dat het afwachten is of de knie van Marshall voldoende hersteld is om mee te kunnen doen tegen Amsterdam.

Aanvang wedstrijd is om 20.00 uur in de Maaspoort. Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

Deel deze pagina

tags

Voorbeschouwing, competitie, Apollo Amsterdam, 2018

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!