De return!

08 October 2018

Maandagmorgen is New Heroes Basketball afgereisd naar Botevgrad om daar aanstaande dinsdag de return te spelen tegen BC Balkan. Afgelopen woensdag viel de score met +10 uit in het voordeel van BC Balkan, maar dat wil niet zeggen dat New Heroes kansloos is in deze strijd om de groepsfase van de FIBA Europe Cup te halen. Dat er een beter resultaat neergezet moet gaan worden is duidelijk, dat het niet makkelijk zal zijn, is na afgelopen woensdag ook geen verrassing.

Topschutters
BC Balkan kwam goed voor de dag en met name hun schutter Mulalic was een ware plaag voor de verdediging van New Heroes. Hoewel fel verdedigd werd, wist hij toch met veel precisie de driepunters in het netje te laten vallen. Daar tegenover staat het goede optreden van Jessey Voorn afgelopen zaterdag tegen Feyenoord Basketbal. Mocht hij die lijn na zijn blessure door kunnen trekken, dan heeft ook New Heroes weer een schutter van formaat in de selectie erbij.

Lucky loser
Mocht het verschil van 10 punten niet te overbruggen zijn dan is het de taak aan New Heroes om de schade zo goed mogelijk beperkt te houden. Er bestaat altijd nog een kans om als 1 van de lucky losers door te gaan naar de groepsfase. Op dit moment heeft New Heroes de beste papieren (-10), op de voet gevolgd door Keravnos (-11) en Cluj (-13).

Live in de Maaspoort
Tip-off is om 18.00 uur. De wedstrijd is voor alle fans live te volgen in de Maaspoort. Gaarne even aanmelden via info@newheroesbasketball.com. Voor bitterballen wordt gezorgd!

Deel deze pagina

Stay in touch with us!