Ready for the home opener!

13 October 2017

Na de 63-81 overwinning op Weert maakt New Heroes zich nu op voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander in dit duel is “nieuwkomer” Den Helder Suns. Helemaal nieuw zijn ze natuurlijk niet, want men heeft jaren verdienstelijk basketball gespeeld in de marinestad. Een oude rivaal keert terug. Na een afwezigheid van enkele jaren zijn ze dit seizoen gelukkig weer te zien in de DBL.

Den Helder Suns
De Suns verloren hun eerste competitiewedstrijd met 87-47 in en tegen Zwolle. De 2e wedstrijd was voor Den Helder een mooie kans om zich te revancheren. Tegen Aris Leeuwarden bleef men lang in het spoor maar ging uiteindelijk de wedstrijd toch verloren met 74-78. Die eerste thuiswedstrijd (uitverkocht) van Den Helder liet wel zien dat het basketbal nog steeds leeft in de kop van Noord Holland. Den Helder leunt vooralsnog erg op de ervaring van De Paula (35 minuten tegen Aris) en op Dority (37 minuten).

New Heroes Basketball
New Heroes liet zich in Weert in het eerste kwart even verrassen door de thuisploeg, maar zette dat in een ijzersterk 2e kwart (5-25) weer recht en kon zo de wedstrijd naar zich toe trekken. Een sterk spelende Oudendag, goed scorende Sherrill en het debuut van Marshall zijn allemaal mooie ingredienten voor een mooie home opener aanstaande zondag tegen Den Helder. Misschien zal de strijd niet zo spannend worden als alle eerdere ontmoetingen tussen deze clubs, maar als de voortekenen ons niet bedriegen gaat het een mooie middag worden in de Maaspoort. Den Helder zal er alles aan doen om toch die overwinning binnen te halen om zo niet meteen in de onderste regionen te belanden, maar ook New Heroes zal er alles aan willen doen om de eerste competitiewedstrijd in de eigen Maaspoort te winnen.

 

 

 

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!