Do-or-die!

14 November 2018

De eerste van de laatste 2 strohalmen staat aanstaande woensdag voor het grijpen voor New Heroes. In de thuiswedstrijd tegen het Israelische Ironi Ness Ziona zal er, om nog kans te maken op de volgende ronde, gewonnen moeten worden door de ploeg van Ivica Skelin.

New Heroes Basketball
In het uitduel had de Bossche ploeg zeker kansen op de winst, maar het fysieke spel, plus de ervaring van de yanks Gladness en Dowe,  zorgde ervoor dat New Heroes na 4 kwarten met 91-85 huiswaarts kon keren. Keshun Sherrill bekroonde zijn sterke spel met de uitverkiezing tot “Performer of the week” bij de FIBA, en ook Wiliams en Cook (18 en 16pnt) kwamen sterk voor de dag. Bij die laatste 2 zit nu net de crux de komende periode bij New Heroes. Beide zitten in de lappenmand en zullen derhalve node gemist gaan worden in de rotatie.

Ironi Ness Ziona
Ironi Ness Ziona verloor de eerste wedstrijd uit bij Saratov maar pakte daarna 3x de winst. Inclusief de return in eigen huis tegen het sterke Avtodor Saratov. Voor Ironi was Chris Dowe, met 25 punten en 6 rebounds weer zeer belangrijk. Met 80% vanaf de driepuntslijn is het zaak om hem niet al teveel ruimte te geven. Ook Dequan Cook was goed op dreef getuige zijn 22 punten en 6 rebounds. Als de verdeding van New Heroes de teugels strak aanspant zou het aanstaande woensdag nog wel eens een hele mooie wedstrijd kunnen worden.

Kaarten voor deze do-or-die wedstrijd zijn hier verkrijgbaar. 

Deel deze pagina

Stay in touch with us!