New Heroes hoopt zich te herpakken tegen Apollo Amsterdam

13 February 2018

De laatste wedstrijd tegen Apollo Amsterdam dateert van een paar weken geleden. In de Maaspoort was New Heroes toen met 89-64 te sterk voor de hoofdstedelingen. Met Aron Roye in de gelederen kwam Apollo Amsterdam in die wedstrijd stukken beter voor de dag dan de ontmoeting daarvoor (58-104). Aanstaande donderdag zal er Apollo alles aan gelegen zijn om de opgaande lijn (2 overwinningen op rij) vast te houden, New Heroes zal gaan proberen de wrange smaak van afgelopen zaterdag in Leiden weg te spoelen.

Apollo Amsterdam (6-13)
Apollo bivakkeert op dit moment op de 6e plek. Het verschil met de nummer 7, Aris Leeuwarden, is maar 1 winstpartij, derhalve zal het voor beide ploegen aankomen op een eindsprint in deze competitie om die laatste play-off plek veilig te stellen. BAL en Den Helder Suns waren al getuige van de dadendrang van Apollo. Of dat nu ook tegen New Heroes gaat lukken is nog maar de vraag. Feit is wel dat Apollo, sinds de komst van Aron Roye, stabieler is gaan spelen en daardoor zeker een geduchte tegenstander is.

New Heroes Den Bosch (13-4)
Het behoeft geen uitleg dat de ploeg het verlies van afgelopen zaterdag meteen weer recht wil zetten. De laatste thuiswedstrijd voor de mini break (interlands) is daarvoor dan een mooie aangelegenheid. Het was Norville Carey die zich zaterdag enigszins onttrok aan het spel van zijn teamgenoten met 21 punten en 12 rebounds, de andere spelers kwamen niet in de dubbele cijfers.  Na de wedstrijd in Leiden gaf coach Poropat toe dat Leiden dik verdiend gewonnen had. “Ze speelden met meer energie en hadden meer de wil om te winnen. Wij vonden van begin tot eind geen ritme in deze wedstrijd.”  Uiteindelijk was ZZ Leiden met 79-61 te sterk, waardoor ze de 2e plek op de ranglijst weer (tijdelijk) overnemen van New Heroes. Bij New Heroes zal Bleeker zeker nog niet meespelen, de kans dat Marshall minuten gaat maken is aanwezig, maar zal op de dag zelf pas bekend worden.

Aanvang wedstrijd is 20.00 uur. Ook het Rookie-vak is tijdens deze wedstrijd weer geopend! 

Deel deze pagina

tags

Voorbeschouwing, Apollo Amsterdam, 2018

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!