New Heroes hoopt stijgende lijn door te zetten in game 2

03 May 2018

Gaat het donderdagavond de laatste wedstrijd worden in deze kwartfinale of weet Forward Lease Rotterdam er nog een 3e wedstrijd uit te slepen ? We zullen het donderdagavond rond een uurtje of negen zeker weten, tot die tijd blijft de hoop natuurlijk levend in Rotterdam.

Dat Forward Lease vol aan de bak zal moeten zal niemand ze hoeven te vertellen. Na afgelopen dinsdag moet coach Salomon proberen zijn ploeg weer aan het basketballen te krijgen. De ploeg was afgelopen dinsdagavond geen schim van de ploeg die het dit jaar in de DBL zo goed deed. Met name topscorer Ordane Kanda liet het scorend afweten ( 6 punten, allen van de vrije worp lijn) maar ook Trevor Setty liet zien niet in goede doen te zijn. Daarentegen liet Boyd zien dat het een beresterke kerel is inside, en zeker voor gevaar kan zorgen.  Of Michael Kok meedoet is nog onduidelijk. Hij viel in de eerste wedstrijd uit met een enkelblessure.

New Heroes heeft de kater goed weggespoeld en heeft met vlagen laten zien dat het nog lang niet afgeschreven is deze competitie. Met Sherrill en Morgan weer op de weg terug ( eerstgenoemde speelde nog niet, Morgan deed wat minuten mee) en een trefzekere Miklusak en Akerboom ziet het er voor de ploeg stukken beter uit dan na de wedstrijd tegen Donar. Ook Maarten Bouwknecht was goed op dreef getuige zijn 22 punten en 9 assists afgelopen dinsdag. Wat een bijkomend voordeel is is dat de bank van New Heroes steeds beter invalt. Bleeker en van den Elzen spelen, komend vanaf de bank, prima minuten mee zodat de rotatie aan Bossche kant toch weer wat groter wordt.

Ook deze wedstrijd zal worden uitgezonden door Ziggo Sport. Aanvang is 19.30 uur in het topsportcentrum van Rotterdam.

Deel deze pagina

tags

Voorbeschouwing, New Heroes, Forward Lease Rotterdam, 2018, play-offs

next match
23 March 2019 @ 19:30
vs

Stay in touch with us!