We nodigen je uit!

Maak kennis met New Heroes Basketball

Je gaat niet ‘gewoon even een wedstrijdje kijken in de Maaspoort’. Je kunt pas meepraten over een thuiswedstrijd als je er geweest bent, het is een ongeëvenaarde basketball beleving in Nederland. De muziek, lichtshows, punten, danseressen, cheerleaders en activiteiten vliegen je om de oren. En dan hebben we het nog niet eens over TV-ball!

We vinden dat iedereen in Brabant minstens één keer in de Maaspoort geweest moet zijn om dit zelf te kunnen ervaren. En daarom nodigen wij je uit! Vul dan onderstaand formulier in, kies je wedstrijd en wij sturen je een ticket toe!

#BetterEveryDay

Ik wil een gratis ticket

* indicates required

Kies de manier(en) waarop u op de hoogte wilt blijven van New Heroes Basketball:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

Belangrijk:
1) Je hebt alleen recht op de vrijkaart als je nog niet in ons systeem geregistreerd staat als kaartkoper of seizoenkaarthouder.

2) De vrijkaart kan tot uiterlijk 24 uur voor de wedstrijd aangevraagd worden.
3) De ticket wordt een dag voor de (gekozen) wedstrijd per e-mail naar je verzonden.
4) Je kunt maar één ticket per persoon/mailadres aanvragen.

We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketing platform. Met het aanmelden, ben je ervan bewust dat de informatie wordt doorgezet naar Mailchimp. Lees hier meer over Mailchimp's privacy beleid.

Deel deze pagina

Stay in touch with us!