Tickets bestellen

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via internet (tot 2 uur voor aanvang van de wedstrijd).  Deze ontvangt u direct in uw mailbox. Wanneer u naar de wedstrijd komt, kunt u uw tickets per telefoon of uitgeprint aanbieden. Klik hier voor het wedstrijdschema en om kaarten te kopen. Telefonisch reserveren van kaarten is niet mogelijk.

Natuurlijk is het ook mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. De kassa is geopend  1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd. Het is ook mogelijk om aan de kassa te pinnen!

De zaal is 1 uur voor aanvang van de wedstrijd geopend. 

Kaartverkoop Play-Offs Halve Finale via ETickets:

t/m 14 jaar:           7,50 euro (incl. ticketkosten en excl. bankkosten IDEAL)
vanaf 15 jaar:      14,50 euro (incl. ticketkosten en excl. bankkosten IDEAL)

Kaartverkoop Play-Offs Halve Finale aan de kassa:
t/m 14 jaar:         9,50  euro
vanaf 15 jr:        16,50  euro

Rolstoelers
Voor bezoekers in een rolstoel hebben wij speciale plaatsen beneden in de zaal beschikbaar, dit betreft de eerste rij voor tribunevak I2. Deze plaatsen kunt u niet via de website reserveren.

Wilt u als rolstoeler een thuiswedstrijd bezoeken, neem dan contact op met Frank Hendriks van New Heroes via info@newheroesbasketball.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. De kaarten worden dan voor u gereserveerd en u kunt ze vervolgens op de wedstrijddag afhalen bij de kassa van Maaspoort Sport & Events.

Met de officiële spelersbus naar een thuiswedstrijd? Dat kan! Meer informatie vind je hier.

Telefonisch reserveren van kaarten is niet mogelijk!

Stay in touch with us!